Thema’s en Feesten:

Ik werk met thema’s zoals de jaargetijden: lente, zomer, herfst en winter en feesten zoals Sinterklaas, kerstmis en Pasen.

Voor het desbetreffende thema wordt de opvangruimte versierd, gerichte knutsels gemaakt, activiteiten gedaan, boekjes voorgelezen en gezongen.

Voor vader en Moederdag wordt door de kinderen iets gemaakt.

De verjaardag van uw kind wordt hier gevierd. Er wordt een feestmuts gemaakt, gezongen en een cadeautje gegeven. Vaak trakteren de kinderen en anders geef ik ze iets lekkers.

 

gemaakt.

 

 

Home
Huisman© webdesign 2021
Kiki:

Sinds oktober 2012 ben ik begonnen met KIKI. KIKI is een VVE programma. VVE staat voor Vroeg Voorschoolse Educatie. KIKI is een beer die bij de gastouder thuis
Komt wonen en samen met de kinderen allerlei avonturen beleeft. Met de beer KIKI komt er een extra "kind"met zijn eigen karakter in huis bij. KIKI doet aan alles mee,
waar het kind ook aan mee doet. KIKI kan een "maatje"worden van de gastkinderen. KIKI is een knuffel waar je je als kind mee kunt identificeren.
Iedere maand is er een ander thema zoals "De Boerderij", "mijn familie", "Ziek zijn" en "Samen spelen". Samen met de kinderen wordt het huisje van beer KIKI in het
thema ingericht. Daarna volgen er leuke uitdagende activiteiten passend bij het thema.

De ontwikkelingsgebieden die centraal staan zijn: Motorische ontwikkeling, Sociaal-emotionele ontwikkeling, Spraak en taalontwikkeling en Rekenprikkels.

In januari 2013 ben ik begonnen met de VVE trainingen van KIKI. Na de gevolgde trainingen heb ik mijn certificaat gehaald en ben ik erkend VVE Gastouder.